InformatiuMunicipisNotíciesParets del Vallès

Francesc Juzgado ja és el nou alcalde de Parets

La moció de censura contra Jordi Seguer, promoguda pel PSC i Sumem Esquerres ha prosperat. Com a resultat d’aquesta moció Francesc Juzgado del PSC ja és el nou alcalde del poble. Juzgado ja va ser alcalde de Parets des del juny de 2018 fins al maig de 2019, quan va agafar el relleu de Sergi Mingote. Precisament, el ple ha començat amb un minut de silenci en memòria de l’alpinista paretà. En els pròxims dies es donarà a conèixer el nou cartipàs municipal.
Amb aquest jurament, Francesc Juzgado, del Partit dels socialistes, ha estat nomenat com el nou alcalde de Parets en detriment de Jordi Seguer. La moció de censura impulsada per Sumem Esquerrers i els socialistes ha acabat prosperant davant els vots en contra d’Esquerra Republicana i Parets per la República, i l’abstenció de Ciutadans. El nou batlle ha promès treballar per a tots els paretans i paretanes.

Durant el ple extraordinari no hi ha faltat la confrontació entre els qui fins avui han estat socis de govern.

Per a Ciutadans, el nou govern es constitueix en un moment poc adequat per la crisi de la pandèmia

Un cop finalitzada la sessió, cordialitat entre l’alcalde entrant i el sortint. També primera fotografia entre Juzgado i Cassandra Garcia, que els seus grups formaran govern de coalició amb majoria absoluta, amb 10 regidors sobre 17 possibles. A fora, partidaris i detractors d’aquest canvi de govern a Parets, amb un Francesc Juzgado que encarava els primers passos cap a la casa de la vila com a nou alcalde. Per contra, Seguer rebia l’escalf i el suport d’altres alcaldes i regidors republicans de la comarca, després de dinou mesos en el càrrec. La policia ha hagut d’escortar als regidors de Sumem Esquerres de Parets quan han creuat la plaça de la Vila.

 

Notícies relacionades:

Juzgado serà alcalde de Parets un cop aprovada la moció de censura del PSC i Sumem Esquerres
Sumem Esquerres a Parets i PSC presenten una moció de censura per establir un nou govern
ERC Parets i Parets per la República atribueixen afany de protagonisme a Sumem Esquerres