Freudenberg tanca el 2018 amb rècord de resultats i aposta per la innovació i la formació d’estudiants

Freudenberg Espanya incrementa les seves vendes el 2018 fins als 308 milions d’euros. I aconsegueix un benefici de 24 milions d’euros. La multinacional alemanya té presència a Espanya des de l’any 1968 i la seva seu central està ubicada a Parets, on s’agrupen 4 plantes de producció amb gairebé 700 treballadors, en l’àmbit global són més de 49.000. Durant l’any passat la plantilla de Parets va incrementar en una quarantena més d’empleats. Tot i que el grup és conegut, sobretot, per ser el fabricant de Vileda, les seves filials produeixen diferents solucions per a sectors tan diversos com el de l’automoció o l’alimentació. Durant el darrer any Freudenberg ha invertit a tot el món més de 500 milions en noves adquisicions i prop de 400 en inversions a les seves plantes de producció. Actualment Freudenberg està apostant fermament per la innovació en el camp de la mobilitat del futur.

Des del seu naixement Freudenberg sempre ha apostat per la innovació amb un ambiciós desenvolupament de la seva àrea de R+D. I amb l’objectiu de ser bons veïns del territori, també porten a terme diferents programes de desenvolupament del talent com el d’FP Dual. Ara, la seu de Parets, ha fet un pas més i estan duent a terme xerrades als instituts de la comarca per animar als estudiants a optar per vocacions industrials. Posant especial èmfasi en les alumnes.
Durant les darreres setmanes les quatre fàbriques de Freudenberg a Parets estan rebent la visita d’estudiants, especialment de joves alumnes que estan a punt de decidir el seu futur, amb l’objectiu que puguin veure que el sector industrial pot ser una bona sortida professional, ja que actualment el talent industrial està molt buscat, i als empresaris els costa trobar perfils que s’adaptin a les seves fàbriques.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[wysija_form id=”1″]

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail