Golejada d’escàndol del Mollet HC masculí contra el Lloret

Golejada d’escàndol del Mollet Hoquei Club contra el Lloret. Un compromís en el qual la llauna s’ha obert molt aviat. Al minut 3, assistència d’Albert cap a Soler que no perdona. El segon, però, ha trigat a arribar. No ha estat fins al minut 12 i amb una acció desafortunada del porter rival que s’acaba introduint la bola a la seva porteria després d’un rebot. A partir d’aquí el Mollet s’ha fet gran. Soler, molt atent, ha fet el tercer, després d’aprofitar un rebuig. Era el minut 19. I tan sols un minut després Trillo ha marcat el 4 a 0, al desviar un xut llunyà. En una acció molt semblant, el mateix Trillo ha fet el cinquè. Els molletans no en tenien prou i abans del descans encara han marcat per partida doble. Trillo inicia una bona contra que defineix Còrdova per fer el sisè. I Trillo, amb un xut llunyà, ha sorprès a tothom per situar el 7 a 0 a l’electrònic al descans.

Ja a la segona meitat, Trillo ha fet el quart gol en el seu còmput personal, a l’aprofitar una bona assistència de Còrdova. Els de Paco González han jugat a plaer i després d’una ràpida triangulació Martí s’ha sumat al recital golejador. En aquest compromís Trillo no només ha marcat, sinó que també assistit, com en l’acció del 10 a 0 que culmina Albert enviant la bola al fons de la xarxa. I la golejada l’ha tancat Cordoba amb un xut llunyà que ha significat l’11 a 0 definitiu.

La pròxima jornada, al 10 d’abril, el Mollet voldrà defensar el lideratge que comparteix amb el Vilassar, a la pista del Tordera, conjunt que es troba a 3 punts dels molletans però amb 1 partit menys.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail