Gran afluència de públic a l’inici del Gran Premi de Fórmula 1 a Montmeló

Amb motiu del Gran Premi de Fórmula 1, durant aquest cap de setmana, el Circuit de Montmeló podria assolir xifres similars a les dels millors anys de la competició. Prova d’això és el reforç de trens que ha posat Renfe amb una setantena més de combois. A més, tota aquesta gran quantitat de públic ja ha començat a generar un fort impacte econòmic entre els negocis del poble.

L’arribada de gent a l’estació de tren de Montmeló era constant. Un cop surten del recinte, es dirigeixen a la paradeta d’informació i comencen a caminar. Alguns d’ells volien estalviar-se el sol i esperaven a l’autobús. Molts dels assistents aprofitaven la travessa per hidratar-se.

Tota aquesta quantitat de persones ha fet que els bars del poble muntessin barres i parades especials per atendre els visitants.

Durant aquests tres dies la població de Montmeló es multiplica i el poble s’omple de persones provinents d’arreu del món.

A banda de les barres de restaurants i bars, els carrers del centre del municipi s’han omplert de botigues on comprar material de les escuderies.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail