Gran calçotada Morada amb la Colla Gegantera de Mollet

Estem en plena època de calçots i moltes entitats i associacions del Baix Vallès programen calçotades. Aquest cap de setmana ha estat el torn de la Colla dels Morats de Mollet. Ja fa anys que organitzen aquest dinar típic de la gastronomia catalana, però des de fa dues edicions conviden a participar a tota la ciutadania. L’anomenen la gran calçotada  i l’escenari escollit és el parc de Can Mulà. Enguany el menú s’ha elaborat amb 2.000 calçots de l’Espai Rural de Gallecs. I en aquesta ocasió, aquest producte típic ha estat collit pels mateixos membres de la colla.

Però els Morats no han estat sols en l’organització d’aquest acte. Aquest 2019 s’ha sumat la Colla Gegantera de la ciutat per celebrar els seus 25 anys d’història. I algunes de les seves figures no s’han volgut perdre aquest dinar popular. A més, ells han estat els encarregats de fer una calçogimcana.
A banda dels calçots el menú constava de botifarra i cansalada. Però si no també hi havia l’opció de menú vegà. El dia acompanyava i la proposta ha estat tot un èxit de participació.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail