EsportsMollet del VallèsMunicipisNotícies

Hat trick d’Alexia Putellas contra el Deportivo Abanca

Alexia Putellas ha signat un hat trick en el partit entre el Barça i el Deportivo Abanca, que ha acabat amb el marcador de 9 a 0 i que ha significat la 23a victòria consecutiva de les blaugranes en lliga. La Putellas ha estat l’autora del 3 a 0 al minut 31. Putellas ha engaltat un xut potent i col·locat des de pràcticament el punt de penal. Un xut que Sullastres no pot aturar. Just 2 minuts després, Putellas ha estat l’autora del 4 a 0. S’anticipa a la defensa rival i pot superar novament a la portera rival. A la segona part Putellas ha fet el 8 a 0 al minut 57. La jugadora de Mollet, amb 15 dianes a la lliga, és la tercera màxima golejadora de la competició.

D’altra banda, avui s’han fet oficials els horaris de les semifinals de la Champions. L’anada del partit entre el Barça i el PSG es jugarà el 25 d’abril a les 3 de la tarda, i la tornada, el 2 de maig a l’estadi Johan Cruyff a les 12 del migdia.