Henkel posa en marxa un nou centre logístic a Montornès


Henkel ha refermat Montornès com un dels punts principals del grup amb la construcció d’un nou espai automatitzat que ocupa 24.000 metres quadrats. Ha invertit 22 milions d’euros en ampliar les seves instal·lacions, que són la referència de Henkel pel sud d’Europa. El nou centre logístic ja està operatiu i dóna feina a 50 persones
Aquestes són les noves instal·lacions de Henkel a Montornès: un clar exemple d’un centre que ha apostat per la indústria 4.0 amb l’automatització dels processos de producció. Des d’aquí podran gestionar més d’un milió de palets a l’any de manera eficient, i moure més de 7 milions de productes a l’any.

Aquest nou centre té una superfície de 24.000 metres quadrats i ha costat 22 milions d’euros. L’objectiu és donar una resposta més ràpida als clients, i seguir creixent. La nova planta dóna feina a 50 persones.

Aquest nou magatzem se suma a altres inversions que han realitzat a les instal·lacions de Montornès, com la nova línia de detergents líquids o la planta de producció d’adhesius per la indústria aeroespacial que es va inaugurar l’any passat. Unes inversions que en total arriben als 50 milions d’euros.

 

Notícies relacionades:

Henkel inaugura a Montornès una nova planta dedicada al sector aeroespacial

Henkel invertirà prop de 30 milions d’euros a la planta de Montornès

Henkel s’expandeix a Montornès

 

 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail