Els restauradors viuen amb incertesa l’allargament de les restriccions

La Yessi és propietària d’un restaurant que ha de tirar endavant tota sola. El confinament municipal fa que molts clients d’altres poblacions no puguin desplaçar-se per dinar.

El restaurant La Llar d’en Tariel ha invertit en elements de protecció com mampares i filtres d’ozó. Tot i que garanteixen un espai segur, consideren que necessiten unes franges horàries més àmplies perquè els surti a compte obrir.

Negocis com La Bella Calabria s’han adaptat amb les entregues a domicili i el servei de menjar per emportar. Tot i que aquests serveis els estan funcionant, han hagut de fer un ERTO per a dos dels seus treballadors.

En general, els restauradors no confien que les restriccions acabin amb els terminis que marca el govern. Ja des de fa mesos que, cada dia, persones com la Jessi s’enfronten al mateix dilema: tirar la tovallola o tirar endavant.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail