Incrementa l’interès per trobar habitatge al Baix Vallès

Les visites en els portals immobiliaris han registrat un increment del gairebé un vint per cent per buscar habitatge en el territori durant els mesos de confinament. Això vol dir que el Baix Vallès ha despertat l’interès per viure en aquesta zona, situada prop de la ciutat comtal. Aquesta tendència dels consumidors podria ser per la possibilitat d’un nou confinament o per la implementació del teletreball des de casa.

El sector immobiliari ha notat com la seva activitat s’està recuperant i s’acosta a l’inici de la pandèmia de la Covid-19. Prova d’això, és l’interès de ciutadans per comprar cases amb jardí o bé pisos amb quatre habitacions i que disposin d’exteriors. Per això, municipis com Montornès, Montmeló o Mollet s’han convertit en poblacions que desperten l’interès entre els possibles compradors. Alguns dels motius recauen en els preus de compra perquè alguns propietaris han decidit rebaixar la quantitat i per les vies de comunicació que hi ha amb Barcelona. Així i tot, el sector considera que és necessari que les administracions regulin l’augment dels preus que està vivint el lloguer.

Ara, la tendència és disposar d’un habitatge més confortable, el que significa que també està augmentat l’interès per fer reformes després de l’etapa de confinament.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail