Incrementa un 40% l’ús dels punts de recàrrega municipal de vehicles elèctrics a Mollet

La utilització dels punts de recàrrega municipals ha augmentat considerablement. En els darrers dos anys s’ha registrat un 40% més de recàrregues.

Aquest és un dels dos punts de recàrrega de vehicles elèctrics instal·lats per l’Ajuntament de Mollet a la ciutat. Es tracta d’un servei el qual ha augmentat de poc més de 400 recàrregues a 1.075 entre 2020 i 2021, un fet que suposa un increment del 40%.

Durant aquest període, el nombre d’usuaris també ha crescut passant dels 79 als gairebé 180, una xifra que mostra la tendència a l’alça d’aquest tipus de vehicles.

Aquest servei ofereix dues hores de recàrrega gratuita, un temps que els propietaris dels vehicles poden aprofitar per visitar el comerç local i la restauració.

L’objectiu de l’Ajuntament és fomentar la mobilitat sostenible, motiu pel qual ha implantat diverses bonificacions per incentivar el seu ús.

A banda d’aquestes dues estacions de recàrrega municipals, la ciutat compta amb una dotzena més de punts, repartits per supermercats i aparcaments públics.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail