Baix VallèsInformatiuMunicipisNotícies

Incrementen els usuaris que fan servir les deixalleries a l’estiu

 

 

La Pepi Mumbrú és una de les usuàries que utilitza el servei de la deixalleria de Mollet durant tot l’any però sobretot a l’estiu. Com ella cada vegada són més els ciutadans que fan servir aquestes instal·lacions Aquest juliol les deixalleries del territori han incrementat el nombre d’usuaris en un 3% respecte al mateix mes de l’any passat. El que significa que els ciutadans cada vegada més tenen com un hàbit l’ús de les deixalleries.

A l’estiu és una de les èpoques de l’any que els ciutadans aprofiten per fer treballs de millora en els seus domicilis. Per això, residus de poda o de voluminosos són els que es recullen més a les deixalleries entre el juliol i l’agost.

A més, durant l’estiu les deixalleries també canvien l’horari per donar seguretat als treballadors davant les altes temperatures. Les instal·lacions de Mollet és una de les que obra de dilluns a diumenge.

En total a la comarca hi ha 25 deixalleries que donen servei a la quarantena municipis que formen part del Consorci de Residus del Vallès Oriental, entre aquests Mollet, Montornès, Montmeló i Martorelles.