IUSF governarà en minoria a Sant Fost i Bastida emprendrà accions legals

Nova polèmica al capdavant de l’Ajuntament de Sant Fost. Els dos partits que conformaven l’equip, Independents Units per Sant Fost i en Comú Podem han partit peres. L’alcaldessa Montserrat Sanmartí ha cessat el primer tinent d’alcalde Alberto Bastida acusant-lo d’haver tret rèdit personal d’informació confidencial de l’Ajuntament. 

Estem davant, sense dubte, del mandat més polèmic a l’Ajuntament de Sant Fost. Després d’un cas de transfuguisme i d’una moció de censura, ara a 10 mesos de les municipals, s’ha trencat el pacte de govern. L’alcaldessa Montserrat Sanmartí d’Independents Units per Sant Fost ha cessat el primer tinent d’alcalde Alberto Bastida d’En Comú Podem. Segons Sanmartí, el motiu d’aquest cessament respon a la utilització d’informació confidencial del consistori per a beneficis propis. Una acusació que Bastida nega categòricament.

De fet, des d’Independents Units per Sant Fost van proposar al partit no trencar el pacte de govern sempre que la formació lila apartés a Bastida, cosa que el partit no va acceptar.

Ara, Alberto Bastida, qui assegura haver-se assabentat de la situació per la premsa, està estudiant emprendre accions legals.

Pel que queda de mandat, la intenció d’Independents Units per Sant Fost és governar en minoria mentre que Sant Fost En Comú Podem treballarà des de l’oposició amb l’objectiu d’aconseguir millors resultats a les municipals.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail