Ja es coneixen els horaris per la fase d’ascens a LEB Plata que es disputarà a Salou

Ja coneixem els horaris la fase d’ascens a LEB Plata que es disputarà a Salou. Uns partits que Vallès Visió oferirà en directe.

Tots els compromisos estan marcats a la una del migdia. A la jornada 1, que es jugarà el dijous 13 de maig, el Mollet s’enfrontarà a l’Alginet de València. L’altre partit el disputaran el Global Caja Quintanar i el Mondragon a dos quarts d’11 del matí.

A la Jornada 2 el Mollet s’enfrontarà al Quintanar de Cuenca. Un equip que ha entrat a la fase d’ascens a darrera hora després de la renúncia del Reial Madrid B de participar en aquestes fases. La seva renúncia ha provocat canvis de posicions i per això el Mollet no jugarà contra l’Uros de Rivas, sino contra el Quintanar.

A la última jornada el Mollet s’enfrontarà al Mondragon. Recordem que la fase final es juga a dues seus: a més de la seu de Salou hi haurà la de València. Cadascuna compta amb dos subgrups. Els primers de cadascun pujaran directament mentre que diumenge hi haurà partit de repesca entre els segon i el que signi un millor partit també pujarà a LEB Plata.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail