InformatiuMontornès del VallèsMunicipisNotícies

Ja es coneixen les propostes guanyadores dels Kosmos 12-17 i +18

 

Els joves de Montornès han tornat a demostrar que tenen moltes ganes de dir la seva. Entre les dues assemblees joves dels Kosmos, la dels 12 als 17 anys i la de més de 18, han participat 300 joves. Tots ells han debatut i votat les diferents propostes que s’han presentat, algunes noves i d’altres que donen continuïtat a un projecte ja iniciat.

En total, es faran 7 propostes gràcies als Kosmos +18. Algunes de noves, com la ‘Festa Romana‘, i d’altres que tenen continuïtat com una nova edició del ‘Hielo Festival‘, el ‘FOAM‘ o ‘Eurovisión‘.

En el cas dels pressupostos joves de 12 a 17 anys, es faran fins a 9 activitats impulsades pels mateixos joves, com sortides d’aigua a l’estiu, a Port Aventura o al Tibidabo. També es repetirà el túnel del terror i l’Escape Room.

Unes assemblees que els joves s’han fet seves i on valoren molt el fet de poder dir la seva. Uns pressupostos participatius que estan més que consolidats entre el jovent de Montornès, que veu com es poden fer realitat les seves idees.