Ja es poden visitar dues instal·lacions de la proposta audiovisual ‘L’habitació del farmacèutic’ a La Marineta

La proposta visual ‘L’Habitació del farmacèutic’ de Mollet és una finestra per mostrar les obres audivisuals dels artistes. En aquests moments es poden visitar dues instal·lacions, a la Marineta, on la protagonista és la imatge

Aquesta instal·lació audiovisual de l’artista molletà Albert Lizarraga és una de les obres que estan exposades en el Centre Cultural La Marineta. Lizarraga mostra dues peces visuals que formen part del projecte en què està immers on treballa amb la imatge per incloure música en directe. El projecte encara es troba en la seva fase inicial. De moment l’artista ha presentat aquests fragments audiovisuals que consisteixen en imatges d’animació amb una estètica dels anys cinquanta.

La proposta de l’Habitació del farmacèutic arriba a la setena edició i s’ha convertit en un espai de referència dins el món de l’audiovisual. Es tracta d’un punt de trobada entre artistes consolidats i emergentes, i on també hi participen escoles d’auodivisuals de la ciutat.

Els artistes de renom Susana Pardo i Manuel Granados també exposen aquesta instal·lació ‘Casa desmontada’ en la qual reflexionen sobre el món físic i el virtual. Les dues instal·lacions es poden visitar fins dimecres d ela setmana vinent en el centre culturla La Marineta.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail