Jenifer Tejada del Bar Homer de Mollet guanya el premi a la millor tiradora de cervesa

Per ser cambrer, com en molts oficis, cal molta pràctica. Sobretot, asseguren els experts, a l’hora de tirar cerveses. De fet, segons el darrer concurs organitzat per una coneguda marca de cervesa, la millor tiradora de cervesa de tot Catalunya és molletana.

Ella és la Jennifer Tejada, la cambrera del bar Homer de Mollet i la millor tiradora de cervesa de Catalunya segons Estrella Damm. Aquest establiment baixvallesà s’ha imposat en una competició on hi havien pres part gairebé 300 bars i restaurants. D’entre els 10 finalistes, la Jennifer era la única dona, cosa que també la va esperonar. El seu secret, segons ella, és la seva experiència darrera la barra.

Arran d’haver guanyat aquest premi, molts veïns d’aquest bar de Plana Lledó i de tot Mollet s’han acostat per veure en primera persona com tiren la cervesa al bar Homer. A més, l’establiment està força ambientat en la sèrie nord-americana els Simpsons.

Com a guanyadors, el Bar Homer s’ha endut un premi de 2.000 euros. A la final també hi van participar dos establiments més de Mollet, el Restaurant l’Olivé i el Confidencial.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail