Jonathan Almeda és el nou president del CF Martorelles

Jonathan Almeda és el nou president del CF Martorelles. Almeda porta molts anys vinculat a l’entitat i ara agafa les regnes de l’entitat substituint a Carles Sig. Això si, Carles Sig, seguirà a la Junta Directiva.

Jugador, entrenador i president. Aquest ha estat el pas del Jonathan Almeda pel CF Martorelles, el qual defineix com el club de la seva vida.
Després de viure el futbol des de la gespa i la banqueta, ara el gaudirà des de la graderia i els despatxos. Per a Almeda, ser president del Martorelles és un orgull i alhora una gran responsabilitat.

Un dels objectius del nou president del club és potenciar els equips femenins, motiu pel qual té prevista la creació d’un conjunt juvenil. Algunes de les propostes que s’han posat sobre la taula de cara a la temporada vinent son les de pujar equips de categoria i formar els seus entrenadors.

El CF Martorelles celebra en un parell d’anys el seu centenari, Per aquest motiu, un dels primers desitjos de Jonathan Almeda com a president és l’ascens del primer equip per aquest aniversari.

En Carles Sig, el que fins ara era al capdavant de l’entitat, continuarà formant part de la Junta Directiva.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail