InformatiuMartorellesMunicipisNotícies

Jordi Sama és el nou abanderat d’honor de la Confraria de Martorelles

 

El grup de catequesi de la Parròquia de Sant Joaquim i Santa Maria ha estat l’encarregat de fer el pregó de Setmana Santa de Martorelles d’enguany. És per això, que els nens que faran la comunió aquest any han llegit un per un les seves pregàries.

Després de la lectura del pregó, s’han lliurat reconeixements a les entitats que col·laboren en les diferents activitats de Setmana Santa, com són la Unión Cultural Andaluza de Martorelles o la Parròquia de Sant Joaquim. A continuació, s’ha fet el canvi de l’abanderat d’honor de la Confraria. Josep Jané ha cedit el relleu a Jordi Sama, que forma part dels Armats des de fa 25 anys.

A banda, també s’han presentat els actes que es duran a terme al municipi durant aquesta festivitat. Com cada any, Dijous Sant se celebrarà la Processó del Silenci des de l’església de Sant Joaquim fins a Carrencà.

Els actes continuaran Divendres Sant amb l‘adoració de la Santa Creu a les 18h, dissabte amb la Vetlla de Pasqua, i es tancaran diumenge amb la missa de les 10 del matí.