Jornada tècnica per aprofundir sobre els beneficis del compost

Ens trobem a la Setmana Internacional del Compost. I per aquest motiu, el Consorci de Residus del Vallès Oriental ha acollit una jornada tècnica per aprofundir en els beneficis d’aquest producte. Recordem que es tracta d’una substància que s’aconsegueix directament de les deixalles que els ciutadans han llançat al contenidor marró.

Gràcies a la utilització de compost es pot reduir l’ús de fertilitzants i el consum d’aigua. Són alguns dels avantatges que presenta aquesta substància, davant altres productes per al conreu. A més, cal afegir, que aquest material es produeix reutilitzant la matèria orgànica que generem. Per aquest motiu, en el marc de la setmana del Compost, el Consorci de Residus ha organitzat unes jornades per donar a conèixer aquest producte.

Un compost que pot ser molt útil pels agricultors de la comarca que vulguin apostar per la fertilització orgànica. Part d’aquest compost, de fet, es produeix a la planta de compostatge que hi ha al Consorci de Residus del Vallès Oriental. Unes instal·lacions que també produeixen electricitat i gas de forma sostenible.

La Setmana Internacional del Compost inclou un centenar d’activitats arreu de Catalunya. Entre elles les deixalleries del consorci de Residus del Vallès Oriental reparteixen compost de forma gratuïta fins el 7 de maig.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail