InformatiuMontornès del VallèsMUNICIPALS 2023MunicipisNotícies

José A. Montero és el candidat de Montornès En Comú per les eleccions municipals 2023

Montornès en Comú ha presentat al seu candidat per a les poperes eleccions municipals de 2023. José Montero, que ja porta tres mandats consecutius a l’Ajuntament, buscarà revalidar l’alcaldia i, a més, recuperar la majoria absoluta que va perdre als passats comicis de 2019.

Sumar per guanyar és el lema que ha escollit José Montero per presentar la seva candidatura a les eleccions municipals de l’any vinent. La voluntat és aconseguir nous suports i ampliar les veus que definiran el seu projecte per al poble amb la vista posada en recuperar la majoria absoluta que va aconseguir als comicis de 2015.

La Plaça Pau Picasso ha estat l’escenari des d’on Montero ha volgut explicar les propostes de Montornès en Comú pel proper mandat. L’accés a l’habitatge i la crisi climàtica són dues de les línies de treball més destacades.

Aina Vidal, diputada al Parlament per En Comú Podem, ha destacat la tasca de Montero i el seu equip durant aquests 11 anys al capdavant de l’Ajuntament de Montornès.

A la seva presentació, José Montero també ha estat acompanyat d’altres representats polítics i alcaldables de Catalunya En Comú provinents de diferents municipis del territori.