Josep Mas, Kitflus: passió per la música

Pel músic i compositor molletà Josep Mas, Kitflus, la seva passió és la música i prova d’això és la seva llarga trajectòria en diferents projectes musicals. A més de la seva banda Kitflus Kuartet creada l’any 2016 ara té a les mans un nou projecte. Es tracta de la proposta de duet amb piano i veu amb Carmen i Kitflus que pujaran a l’escenari del teatre La Massa de Vilassar de Dalt el dissabte 24 d’abril. Pel music molletà Josep Mas la música és un còctel vivencial on hi ha tenen cabuda totes les influències musicals.

Ell és un músic amb una dilatada trajectòria al nostre país ha format part de bandes emblemàtiques com Iceberg o Pegasus. També ha estat músic i ha fet els arrenjaments d’artistes de renom com Joan Manel Serrat o Moncho. Una altre de les vessants de Kitflus és la composició de temes musicals. Algunes d’aquests temes tenen Mollet com a font d’inspiració.

Una altre dels seus treballs són les sintonies que han fet per televisió, cinema o per series. Recentment ha composat la música per la sèrie ‘Hache’ de la plataforma Netflix.

No et perdis el “Parlem-ne” amb Josep Mas, Kitflus:
Parlem-ne: Josep Mas “Kitflus”, músic

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail