InformatiuMartorellesMunicipisNotícies

Joves de Martorelles tenen la seva primera experiència laboral amb la Brigada Jove d’estiu

En Javier Benedicto és un els quatre joves que formen part de la Brigada Jove d’estiu de Martorelles que durant aquest mes fan diferents tasques en el municipi. Els joves són contractats per l’Ajuntament a través d’aquest programa per fer 20 hores setmanals amb un sou de 699 euros. Pels joves aquest programa es converteix en la seva primera experiència laboral i també oferir la possibilitat de conèixer els espais municipals des de dins.

Entre les principals tasques que fan hi ha la neteja de via pública, jardins i zones verdes; treballs de jardineria bàsics, muntatge i recollida de material; i tasques de pintura de via pública i equipaments municipals. 

En total en aquesta segona edició del programa Brigada Jove s’han contractat a 8 persones entre 16 i 18 anys, quatre van treballar al juliol i ara ho fan quatre més. L’Ajuntament de Martorelles va posar en marxa aquest projecte que ara esdevé un exemple a seguir en altres municipis del territori que han mostrat el seu interès per implementar-ho.