Joves de Montornès aprenen tècniques per defensar-se davant d’una agressió

Desgraciadament encara avui en dia es produeixen casos d’agressions sexuals. Per tal de donar eines a les dones perquè puguin defensar-se d’un atac, el departament de joventut de Montornès està impartint classes de defensa personal.

La teoria sempre està molt bé i pot ser d’ajuda en moltes ocasions, però davant de certes situacions és més efectiva la pràctica. Per això, joves de Montornès van proposar fer un taller de defensa personal, i gràcies als pressupostos participatius Kosmos, l’estan duent a terme. Les sessions, que duren dues hores i es fan cada dimecres, comencen sempre amb algun joc i després posen a la pràctica tècniques per resoldre diferents situacions. Els moviments per defensar-se són fàcils, sobretot perquè puguin ser recordats en una situació de molt estrès.

El taller s’acabarà el 25 de maig, i pretén ser un espai d’empoderament per les noies, que amb un cercle de confiança puguin aprendre tècniques per defensar-se d’una agressió.

El taller està dirigit a joves majors de 14 anys i està organitzat pel grup de noies de l’espai feminista de Montornès amb el suport del departament de joventut de l’ajuntament.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail