Juan Martín Díaz, número 1 del pàdel, al Club Tennis Mollet

Aquest cap de setmana el Club Tennis Mollet té una cita important. A les instal·lacions del Calderó s’ha organitzat una activitat amb Juan Martín Díaz, qui va ser parella de Belasteguin i que va liderar el rànquing mundial durant 16 anys.

Aquest dissabte les pistes de pàdel de El Calderí es vestiran de gala per acollir una jornada que vol combinar la família, l’esport i l’aprenentatge. I ho farà de la mà de Juan Martín Díaz, número 1 del pàdel durant 16 anys. Sota el nom ‘Play with the Legend’ algunes persones podran jugar partits amb Martín Díaz, una plaça que s’han guanyat en tornejos previs. Una jornada oberta a tothom que té l’objectiu de potenciar el pàdel.

A més d’aquests partits d’exhibició, també es farà un clínic amb els alumnes de l’escola de pàdel, i hi haurà un mercat amb paradetes gastronòmiques i activitats per tots els públics.

L’activitat es farà aquest dissabte a El Calderí, i està oberta a tota la ciutadania. Començarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a primera hora de la tarda.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail