EsportsMollet del VallèsMunicipisNotícies

Juanjo Carricondo continuarà com a tècnic del CF Mollet UE la pròxima temporada

 

Treure l’equip de la zona de descens i acabar la lliga en 10a posició, a només 3 punts del quart classificat, són dos exemples de la bona feina de Juanjo Carricondo com a tècnic molletà. Després de donar amb la tecla i trobar què necessitava l’equip, la temporada vinent seguirà a la banqueta molletana. De cara a aquest nou curs, Carricondo vol mantenir la columna vertebral de l’equip i gran part dels seus integrants, però l’objectiu d’aquests pròxims 3 mesos és incorporar perfils que acabin d’equilibrar la plantilla.

A la temporada 2024/2025, Juanjo Carricondo vol que el seu equip lluiti per les primeres posicions de la classificació i, per tant, centrarà tots els esforços en el primer equip. Per això, el tècnic molletà deixarà de ser el director esportiu del club i l’entrenador del Juvenil A, per centrar-se únicament en el conjunt de la Primera Catalana. Una decisió que li permetrà planificar la temporada des de l’inici.

Durant els pròxims mesos, el cos tècnic molletà anirà confeccionant la plantilla amb l’objectiu que sigui tan competitiva com sigui possible abans que comenci la pretemporada a mitjans d’agost.