Júlia Marco, subcampiona al Campionat de Catalunya de Figures Obligatòries

Per tercer any consecutiu, el Campionat de Catalunya de Figures Obligatòries s’ha disputat a Mollet. En aquesta ocasió, però, la competició s’ha concentrat en un únic dia: 80 patinadors han pres part de la jornada en 7 categories diferents, des de benjamí fins a sènior absoluta.

En aquesta última categoria, Júlia Marco s’ha emportat la medalla d’argent amb una puntuació de 115,70, a només 2,6 punts de la primera, Xantal Ramírez, de l’Horta. La patinadora molletana té clar el seu objectiu: vol tornar a aconseguir l’or al Campionat d’Espanya tres anys després.

A la mateixa categoria, ha participat també la seva germana. Paula Marco és el segon any que competeix a sènior. Una errada a la tercera figura l’ha col·locat a la 7a plaça amb 104’40 punts, aconseguint els mínims per competir al campionat estatal.

I en categoria aleví, les molletanes Ariadna Nevot i Judit Sallent també han aconseguit medalla. Les dues s’entrenaven al Campionat de Catalunya: l’Ariadna s’ha emportat l’or i la Judit l’argent.

El Club Patinatge Artístic Mollet ha participat en el campionat amb nou patinadores: tres d’elles han aconseguit medalla i sis els mínims pel Campionat d’Espanya, que se celebrarà a finals d’abril a Cerdanyola del Vallès.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail