Kasatkina, número 66 del món, ja es torna a entrenar a les pistes de tennis de Mollet

La Daria està tornant a recuperar sensacions després de l’aturada obligada per la pandèmia de la Covid-19. Els entrenaments els fa a les instal·lacions del Club Tennis Mollet sota les ordres del seu tècnic, Carles Martínez. L’espera per tornar a trepitjar la pista s’ha fet llarga. La jove jugadora, número 66 del rànquing mundial, ja té ganes de tornar a competir.

Des del club molletà s’ha intentat durant els últims dos mesos que els jugadors estiguessin actius a nivell físic, amb exercicis i programes setmanals. Un cop reobertes les instal·lacions, els tennistes estan tornant a posar-se a en forma amb sessions de 2 hores diàries pels matins, tot i que aviat es reprendran els entrenaments de tarda. L’objectiu és estar al 100% quan es reprengui la competició.

De fet, des del club molletà encara no saben quan podran organitzar el seu torneig benèfic, a l’espera que la WTA i l’ATP anunciïn quan tindran lloc l’Open dels Estats Units i Roland Garros.

Tot allò recaptat en el torneig benèfic servirà per ajudar econòmicament aquells sectors de la ciutat més perjudicats per la pandèmia.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail