Kevin Hansen dóna la sorpresa al campionat del món de Rally Cross al Circuit

El Circuit de Barcelona – Catalunya ha acollit la primera cita del Campionat del Món FIA de Ral·licròs. Al traçat mixt d’asfalt i terra, els vehicles compactes de 600 cavalls de potència han protagonitzat mig centenar de curses curtes on no hi ha faltat l’espectacle i les sorpreses.

Entre campions del món i pilots experimentats lluitant per pujar a l’esglaó més alt del pòdium. El suec Kevin Hansen s’ha fet amb la primera posició. En la seva estrena al World RX of Catalunya aconseguia la segona victòria de la seva carrera i superava a dos campions del món, al seu germà Timmy Hansen i al també suec, Johan Kristoffersson.

Un altre dels focus d’atenció de la primera prova del World Rally Cross ha estat l’estrena de la nova categoria del campionat, el certamen elètric RX2e Rallycross championship. El belga Guillaume de Ridder s’ha proclamat vencedor d’aquesta nova categoria. El pilot canari Pablo Suárez s’ha quedat a les portes del podi.

A més de la World Rallycross, els assistents han viscut l’emoció de les categories European Rallycross Championship (RX3), l’Open Car Cross Barcelona RX, l’RX Buggies

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail