Baix VallèsEsportsMunicipisNotícies

La baixvallesana Iris Gracia, 3a de Catalunya sub-15 en halterofilia

Era la segona competició que feia Iris Gracia. I això es va traduir en molts nervis a l’hora d’afrontar el campionat de catalunya d’halterofilia. Minuts abans de la prova, la seva principal preocupació era no passar-se del pes de la categoria en la qual estava inscrita. Un cop superat aquest pas ja es va centrar únicament en la competició. Finalment el tercer lloc l’ha assolit gràcies a l’aixecar 38 quilos.

Iris Gracia és atleta del Club Atlètic Mollet. Però en aquest cas competeix amb el Sabadell. Un cop va descobrir aquesta disciplina, ara fa un any, no l’ha deixat.

La seva vinculació amb aquest esport va patir un parèntesis degut al confinament. Aquest setembre tornava als entrenaments i finalment ha pogut aconseguir la primera medalla, amb aquest tercer lloc al Campionat de Catalunya sub 15, en el pes de menys de 55 quilos.