CRAWLLInformatiuMollet del VallèsMunicipisNotícies

La biblioteca de Can Mulà plena amb motiu del projecte ‘Cap Infant sense Conte’

 

Mollet s’ha adderit al projecte ‘Cap Infant sense Conte‘. Aquesta iniciativa va néixer fa 9 anys de la mà de Toni Argent, mestre d’educació secundària.

El primer any van publicar només 5mil exemplars i aqeust any en publicaran 50mil, que es repartiran entre infants de la comarca. Un projecte solidari que vol fer arribar els contes a tots els nens alhora que fomenten el gust per la lectura.

El primer objectiu, el d’arribar a un gran nombre d’infants, s’ha aconseguit i amb nota. Aquesta iniciativa va néixer amb dos objectius molt clars: apropar els contes a tots els infants i fomentar el gust per la lectura, i que siguin accessibles per tothom. Per això, aquest llibre, és totalment gratuït. D’aquesta manera, tots els infants de Mollet tindran el conte ‘Compte amb el Llop’.

Del conte ‘Compte amb el llop’ es publicaran 50.000 exemplars a la comarca, entre escoles, hospitals, i centres socials. Una xifra mai assolida fins ara. Aquest és el primer any que Mollet s’ha sumat a aquest projecte, arrelat al Vallès Oriental.

Des de la seva creació, la campanya cap infant sense conte ha publicat 250.000 exemplars, i tots s’han repartit entre nens i nenes de la comarca.