La Biblioteca de Martorelles celebra els 40 anys d’història

Demà és Sant Jordi i diferents equipaments i entitats del territori ja han organitzat activitats avui per escalfar motors per la diada del llibre i la rosa. És el cas de la Biblioteca de Martorelles, que ha aprofitat la data per celebrar els seus 40 anys d’història.

La Biblioteca de Martorelles ha volgut celebrar els seus quaranta anys d’història amb una revetlla de Sant Jordi. Els escolars han estat els protagonistes d’una jornada on han pogut divertir-se amb la instal·lació interactiva “Juguem amb Puck i la seva troupe”.

I és que aprofitant el quarantè aniversari, la biblioteca de Martorelles ha volgut reeditar el llibre de la història d’aquest equipament cultural, titulat “El Cistell de la Lolita”. A banda d’obsequiar amb un exemplar a tots els nens i nenes, un contacontes ha estat l’encarregat d’explicar el relat. La Biblioteca, ara anomenada Lolita Milà, no sempre ha tingut aquest nom ni tampoc ha estat ubicada al mateix lloc.

Els assistents a aquesta revetlla de Sant Jordi també han participat en la creació d’una mostra de dibuixos col·lectiva que tenia com a tema central “Què és per nosaltres la biblioteca?”

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail