La biblioteca de Martorelles impulsa un cicle de xerrades

La biblioteca de Martorelles impulsa el cicle de xerrades sobre diferents temàtiques. En aquesta primera sessió l’Òpera n’és la protagonista. Per això, els participants podran conèixer algunes nocions sobre aquest gènere líric.

L’activitat que s’ha fet a la Biblioteca de Martorelles relacionada amb l’opera és captar nous espectadors pels cicles d’aquest gènere que es fan al territori. Les sessions estan impulsades per la fundació formada pels Amics de l’Òpera de Sabadell i l’Orquestra Simfònica del Vallès. El musicòleg vallesà Albert Ferrer és l’encarregat d’introduir als assistents al món de l’Òpera; i de fer-ho abans dels espectacles, com es el cas de l’òpera “El Barber de Sevilla”, que es representarà el dia 14 a Granollers.

En aquestes sessions es donaran a conèixer nocions d’alguns elements de l’òpera a través de fragments musicals. L’objectiu és apropar aquest gènere líric a tothom.

L’activitat forma part del cicle de xerrades que impulsa la biblioteca de Martorelles i alhora dóna a conèixer el fons que disposa l’equipament sobre l’Òpera.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail