Baix VallèsCRAWLLInformatiuMUNICIPALS 2023MunicipisNotícies

La campanya electoral comença al Baix Vallès amb la tradicional enganxada de cartells

Aquesta mitjanit s’ha donat el tret de sortida de la campanya de les eleccions municipals del 28 de maig i s’ha fet amb la tradicional enganxada de cartells.

 

ENGANXADA DE CARTELLS A MOLLET

 

A Mollet, com ja és habitual per les municipals, la majoria dels partits s’han trobat a la rambla fiveller per enganxar el primer cartell. Unes eleccions a Mollet que comptaran amb 11 formacions polítiques, 2 més que fa 4 anys.

El silenci usual de la nit s’ha trencat amb càntics de les diferents formacions polítiques. L’inici de la campanya electoral s’ha notat, i després d’enganxar el primer cartell, els aplaudiments i els crits de Mollet socialista s’han sentit a la rambla fiveller. Una campanya especial per Dionisio, que encapçala per primer cop la llista socialista.

Ara Mollet Esquerra – Esquerra unida i alternativa s’ha fet sentir mentre Marta Vilaret enganxava el primer cartell. Amb crits de “Marta Vilaret, alcaldessa de Mollet”, la formació republicana comença la seva campanya, que encaren molt il·lusionats.

Mollet en Comú Podem també s’ha fet sentir amb crits de “Marina alcaldessa”. Escribano ha col·locat el primer cartell d’una campanya que estaven esperant amb moltes ganes.

Ciutadans ha estat més discret amb l’enganxada del cartell. Xavi Munner encara els seus primers comicis.

Amb l’estelada present, Junts per Catalunya a Mollet, per primera vegada amb Carme Olària encapçalant la llista, ha iniciat la seva campanya amb l’enganxada del cartell.

Junts per Mollet afronta aquestes eleccions com a partit municipalista amb Mònica Castro al capdavant, sent aquestes també les seves primeres eleccions com a cap de llista.

Una nit d’inici de campanya on també han participat Canviem Mollet, amb Núria Muñoz al capdavant de la formació municipal; el Partit Popular, de nou amb Susana Calvo com a candidata; Valents, amb Cristian Medrano com a cap de llista i Gent per Mollet, candidatura que encapçala Marc Compte. Per la seva banda VOX no va participar en la tradicional enganxada de cartells a la mitjanit.

 

ENGANXADA DE CARTELLS A MONTORNÈS

 

A Montornès, les formacions polítiques que concorreran a les eleccions municipals també han començat la campanya.

Aquest matí, els veïns i veïnes que han passejat pels carrers del poble han pogut comprovar els resultats de la tradicional enganxada de cartells. Montornès en Comú, PSC, Esquerra Republicana, Fem Montornès, Montornès per la República, PP, Ciutadans i Valents seran les opcions que tindran els montornesencs en aquests comicis.

Com ja va passar a les darreres municipals de l’any 2019, podran escollir entre 8 formacions.

 

ENGANXADA DE CARTELLS A MONTMELÓ

 

A Montmeló es presenten en aquestes eleccions municipals cinc partits, dos partits menys que a les passades municipals. Avui, els carrers ja mostraven la tradicional imatge de la campanya electoral amb els cartells dels candidats que concorren en aquests comicis.

El Partit Socialista amb el seu candidat en Pere Rodriguez i actual alcalde del municipi, amb el lema ‘El Montmeló que volem’.

Pel que fa a Canviem Montmeló es presenta amb el candidat Marcel Comas, que per primera vegada encapçala la candidatura.

La formació Fem Montmeló es presenta amb el lema ‘Fem amb tu’ amb el cap de llista Pep Benach, que afronta aquests comicis per segona vegada.

També es presenta Esquerra, on l’actual regidor Albert Montserrat repeteix com a cap de llista.

Junts per Montmeló es presenta amb el candidat Dídac Santisteban que repeteix com a número 1 malgrat que en les anteriors eleccions no van aconseguir entrar a l’Ajuntament.

 

ENGANXADA DE CARTELLS A MARTORELLES

 

A Martorelles per aquests comicis es presenten quatre candidatures. Els cartells dels candidats ja es poden veure pels carrers del municipi.

Per Esquerra Martorelles el seu cap de llista Marc Candela, actual alcalde, es presenta per tercera vegada i amb el lema ‘Més il·lusió que mai’.

La coalició formada pel Partit Socialista i Més Acció per Martorelles, que actualment tenen dos regidors, compta amb la candidata la Maria Carmen Villarrazo que es presenta per primera vegada en uns comicis com a cap de llista. Ho fan amb el lema ‘Per un canvi responsable’.

També la cap de llista de Martorelles en Comú, i actual regidora, la Mònica Utrilla, encapçala per primera vegada la candidatura.

Junts per Martorelles es presenta amb Andreu Monzó com a candidat