La cantant baixvallesana Xènia Martínez presenta el seu tercer single: ‘Ardor’

La Xènia és una noia de Parets que va començar ballant i cantant al carrer, on va ser descoberta per una productora musical que la va convidar a gravar la seva primera cançó anomenada Ikigai. Després d’aquesta, a l’octubre de l’any passat va llançar el seu segon tema sota el nom de Vad. Ara presenta ‘Ardor’, el seu tercer single, una peça amb un estil estiuenc dirigit a tots els públics.

L’artista vallesana no tanca portes a res, motiu pel qual toca diferents estils com el KPOP o el rap, entre d’altres. A banda de posar la veu, la Xènia també fa de ballarina i de modista perquè tota la roba que du, tant als vídeos com als concerts, està feta per ella mateixa. L’elaboració del videoclip no ha estat tasca fàcil, ja que s’han hagut de superar diversos obstacles. Així i tot, ha quedat molt satisfeta amb el resultat perquè transmet a la perfecció la idea de la cançó.

Tot i l’èxit d’aquesta darrera composició, la Xènia ja ha començat a posar les primeres notes de la seva pròxima cançó. La propera gran cita de la cantant paretana serà el 24 de juliol a Parets.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail