La coca de llardons de la Pastisseria Viñallonga, la millor coca de Sant Joan de Catalunya

El Baix Vallès ha rebut un nou reconeixement per la tasca dels seus forners. En aquest cas es tracta de la Pastisseria Viñallonga que ha estat reconeguda com l’establiment amb la millor coca de Sant Joan de tot Catalunya.

Aquesta coca, amb el segell de la pastisseria Viñallonga, ha estat reconeguda com a millor coca de llardons de Catalunya. Una recepta que elaboren de forma artesana en aquesta pastisseria de Montornès des de fa dècades i que es caracteritza per deixar un regust refinat en boca.

Segons el mestre artesà per obtenir aquesta coca cruixent i amb un sabor singular, al darrere hi ha molta expertesa, molt d’amor, ingredients de primera qualitat, un punt de cocció perfecte, i un petit secret a l’hora d’elaborar la pasta d’aquest dolç tradicional.

La coca ha aconseguit guanyar en la categoria de llardons en els premis de les millors coques de Sant Joan de Catalunya 2022. Un concurs, organitzat per l’agència gastronòmica Sr y Sra Cake, que enguany ha arribat a la seva quarta edició i en què van participar més de 200 coques.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail