La colla dels Morats recupera el Quinto de Nadal

El Mercat Vell de Mollet ha acollit per primera vegada el Quinto de Nadal de la colla dels Morats. Aquest equipament permet oferir més separació entre els participants. En altres edicions l’activitat s’ha desenvolupat en el Casal Cultural de Mollet. Aquest any, però, l’activitat s’ha fet sota les restriccions marcades pel govern. El quinto morat arriba a la quarta edició, tot i que l’any passat no es va poder celebrar. Per la colla morada aquest és un dels actes ja tradicionals per aquestes dates en el municipi.

L’entitat ha comptat amb la col•laboració de diferents establiments de la ciutat. Alguns dels participants han guanyat un pernil, un lot de cerveses o de llibres entre d’altres. L’objectiu ha estat passar una bona estona.

La darrera activitat que la colla morada organitzarà aquest any serà una proposta nova i es farà el dijous dia 30. Els morats volen acomiadar-se d’aquest any amb una trobada, un dia abans de l’últim dia de l’any, on hi haurà música en directe i un contacontes pels infants.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail