Baix VallèsCRAWLLInformatiu

La comissària Cristina Manresa Llop és la nova cap de l’Escola de Policia de Catalunya

L’Escola de Policia de Catalunya a Mollet té una nova cap des d’aquest estiu. És la comissària Cristina Manresa Llop. Després d’una llarga trajectòria com a cap de diverses regions policials dins del cos de Mossos d’Esquadra, Manresa inicia aquesta nova etapa amb entusiasme i amb la determinació d’impulsar noves oportunitats de cooperació.

Entre els reptes que la nova directora té per endavant, més enllà de continuar apostant per la feminització del cos policial, s’inclou el d’internacionalitzar la formació dels agents.

La cap de l’Escola de Policia, Cristina Manresa, també aposta per una policia de proximitat, i per això, s’ha fixat com a objectiu establir vincles amb les institucions i entitats del territori, així com obrir més les portes de l’Institut de Seguretat Pública.

Manresa presidirà al setembre la cloenda de la 36 ena promoció del Curs de Formació Bàsica per a Policies a l’Ins Seguretat PC, on més de 1200 agents es graduaran per incorporar-se, tant al cos de Mossos d’Esquadra, com a les diferents Policies Locals de Catalunya.