La companyia de Montmeló El Replà estrena el seu nou espectacle

Els actors i actrius de la companyia montmelonina El Replà Produccions tornen a pujar dalt de l’escenari després de mesos sense poder-ho fer a causa de la pandèmia. Aquest és un assaig del seu nou espectacle ‘Quan les nenes volen alt’. Un muntatge que tenien previst estrenar el mes de març però que es va ajornar a causa del confinament. Ara es podrà veure per primer cop en aquest escenari de la sala polivalent de La Torreta de Montmeló. La companyia torna als escenaris amb un muntatge musical que vol ser una crítica a l’estructura patriarcal de la societat.

L’espectacle ‘Quan les nenes volen alt’ és una adaptació musical del conte de Raquel Díaz. És la història de tres nenes que s’enfronten a les seves pròpies pors i frustracions, però totes tres tenen els seus propis somnis. Un espectacle on es vol posar de manifest la importància de deixar somiar als infants.

La companyia estrena aquest espectacle ‘Quan les nenes volen alt’ amb públic aquest diumenge a la sala polivalent La Torreta de Montmeló. Ho farà amb tots els protocols sanitaris corresponents.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail