InformatiuMontmelóMunicipisNotícies

La companyia Impulsos prepara a Montmeló l’espectacle que portarà a la Fira de Tàrrega

 

Tres anys d’experimentació i creació han acabat amb la pre-estrena, aquest vespre, de l’espectacle “Llenguatges” a la Sala Polivalent La Torreta de Montmeló. La companyia Impulsos ha ensenyat el treball per primer cop al públic en un assaig obert, que ha servit com a prèvia de la gran estrena oficial aquest divendres a la Fira de Tàrrega.

Durant el confinament, en Pau va plantejar la idea de l’espectacle escrivint a casa seva. Són 4 universos completament distants i separats, mons paral·lels que es creuen en un mateix espai-temps.

A partir d’aquesta idea inicial, a poc a poc es va anar formant un equip d’artistes de circ modern per treballar en residència. I en aquest temps, l’espectacle ha anat incloent moltes disciplines: com la manipulació d’objectes, l’acrobàcia, la dansa, la música o els malabars.

“Llenguatges” compta amb 4 intèrprets en escena, però al voltant del muntatge hi ha un equip d’unes 10 persones involucrades directament. Totes elles, amb ganes de l’estrena, aquest divendres, a la Fira de Tàrrega.