El TSJC insta a Interior que les concentracions d’Al Huda no es facin davant el domicili de l’alcalde

En la seva resolució, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya dona la raó a l’Ajuntament de Mollet, que demanava com a mesura cautelar el trasllat de les accions de protesta del col.lectiu a un altre indret, en què es pugui respectar l’ordre, la mobilitat, la salut i el dret a la intimitat de les persones, i insta al departament d’Interior a fer complir aquesta decisió. Des de l’Ajuntament es demanava el trasllat de les protestes a la Plaça Major, on s’havien fet abans. El magistrat admet aquesta possibilitat però diu que és l’associació Al-Huda, convocant de les protestes, qui ha de decidir el lloc sempre i quan no es facin prop del domicili de l’alcalde.

Aquesta decisió judicial coincideix amb el comunicat que ha fet la Al Huda, a través de les xarxes socials, en el qual ha informat que suspèn les concentracions davant del domicili particular de l’alcalde Josep Monràs aquesta setmana.

Una de les peticions de la comunitat d’Al Huda és que l’Ajuntament retiri el precinte del seu local per poder accedir-hi. Monràs ha explicat que si vol que es desprecinti, el propietari, que és Al huda, només cal que faci la petició formal a l’Ajuntament.

L’Ajuntament continua tenint les portes obertes a mantenir una reunió amb els representants d’Al Huda per trobar una solució al conflicte. L’origen de les desavinences és quan l’entitat va adquirir un local a l’avinguda Badalona per utilitzar-lo com a lloc de culte i la normativa urbanística no ho permet.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail