La comunitat musulmana de Montornès reparteix aliments a les persones més vulnerables

El Brahim, l’Ukasha i la Nisserin estan preparant els 30 lots de productes que la comunitat musulmana de Montornès entregarà a la gent més vulnerable del municipi. Aquesta distribució es duu a terme a la mesquita Al Mochinin, a Montornès Nord. Les cistelles, valorades entre 30 i 60 euros cadascuna, contenen productes bàsics com arròs, pasta, llet, ous, oli o sucre.

El Braim i la Nisserin s’encarreguen de repartir els lots entre les 5 carnisseries ‘halal’, establiments de tradició musulmana, que hi ha al municipi i on els beneficiaris hauran d’anar a recollir-les previ avís de dia i hora. En el moment de l’entrega, a més a més, se’ls hi donarà productes frescos com carn o pollastre. En aquestes botigues també s’hi troben les caixes on la gent pot fer les seves donacions per finançar aquesta iniciativa.

Abans de la pandèmia aquesta mesquita ja oferia aliments als més necessitats durant l’iftar, un gran sopar de celebració amb el que els musulmans trenquen el dejuni cada nit durant el mes del Ramadà. Aquest any, però, aquesta celebració no es durà a terme per la crisis sanitària i part d’aquests aliments aniran destinats a ajudar als més necessitats.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail