La constructora Perefran fa mascaretes infantils per als jugadors de la base del CB Mollet

En aquesta oficina de l’empresa molletana PereFran, des de mitjans del mes de març, han aturat la seva activitat habitual a conseqüència de la pandèmia del coronavirus. Ara damunt d’aquestes taules hi ha teixits de roba per particIpar a la iniciativa solidària de confeccionar mascaretes infantils. Un projecte que es fa amb la col·laboració del Club de Bàsquet Mollet. L’empresa, que patrocina l’equip femEní de l’entitat, ja ha fet mascaretes pels hospitals de Mollet i Granollers. Aquestes mascaretes incorporen un material que també s’utilitza en la construcció com és el polipropilè.

La iniciativa compte amb la col·laboració de pares i mares del Club Bàsquet Mollet. La previsió és confeccionar unes cinc centes mascaretes de cotó pels infants que formen part de l’escola i dels equips de la base fins als 18 anys. Per això, es faran de diferents mides.

Tot i que encara no hi ha una data marcada pel lliurament, es farà amb totes les mesures de seguretat. Per això les mascaretes es posaran dins d”una bossa de forma individual.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail