La Copa Catalunya arrencarà amb un derbi entre Mollet ‘B’ i Sant Gervasi

La Copa Catalunya arrencarà aquesta temporada amb un partit d’alt voltatge. Serà ni menys que amb el derbi molletà. El Recanvis Gaudí Mollet B, rebrà al pavelló de Plana Lledó al sant Gervasi. Els col·legials tornaven a Copa Catalunya la campanya passada després de ser campions de grup de Primera. Aquesta primera jornada es disputarà dissabte 28 de setembre a partir de tres quarts de 6 de la tarda. El derbi a la pista del sant Gervasi obrirà la segona volta del campionat el 19 de gener.
Aquesta temporada la màxima categoria del bàsquet català tindrà un aire marcadament vallesà. A més dels dos equips de Mollet també hi haurà el Granollers i el Lliçà d’Amunt. A la jornada quatre hi haurà un altre derbi comarcal. En aquest cas serà entre el Sant Gervasi i el Granollers. A la setena jornada el Recanvis rebrà a casa al Lliçà d’Amunt. A la desena s’enfrontaran Lliçà i Granollers i a la penúltima jornada de la primera volta, i per tant, també del campionat, hi haurà ració doble de derbis vallesans. El Mollet rebrà al Granollers mentre que el Sant Gervasi visitarà la pista del Lliçà d’Amunt.
Tots aquests equips vallesans es troben en el grup 1 de Copa Catalunya que pel curs 2019-2020 tindrà a cinc conjunts nous. A més del Sant Gervasi de Mollet també seran nouvinguts el Sant Josep, el Salt i el Masnou, que han baixat de lliga Eba i el Montgat que ha pujat de Primera.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail