La cuinera molletana Montse Tàpia, protagonista en un conegut programa de la televisió japonesa

Aquesta és la cuina de la Montse Tàpia. Per un dia aquest espai es va convertir en un petit plató de televisió. Aquest és el making off de la gravació del programa per a Tòquio TV. Tota una experiència per la molletana. Per a ella va ser una sorpresa que els japonesos s’interessessin per les seves receptes.

Al programa emès per cap d’any a la televisió japonesa, com un especial per celebrar els 600 capítols del magazín, la Montse cuina dues receptes típiques de la gastronomia catalana: un empedrat i un trinxat. Al programa es pot veure un reportatge de Barcelona, i des d’allà situen al mapa Mollet, per desplaçar-se fins a la ciutat baix vallesana per descobrir plats tradicionals catalans.

Gràcies a aquest programa la Montse també va poder compartir fogons amb el cuiner del programa, molt reconegut al Japó, que li va ensenyar una recepta amb tofu.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail