La cursa de Sant Vicenç de Mollet recupera el format tradicional

Corredors preparats a la línia de sortida i atents al tret d’inici. Aquest és un dels moments que vol recuperar el Club atlètic Mollet per a la cursa de Sant Vicenç d’enguany. La cita esportiva arribarà el diumenge 30 de gener a partir de dos quarts d’11 del matí. L’organització espera que hi hagi una bona participació.

Els atletes poden optar per dos traçats. Un de 10 quilòmetres i un altre de 5. Mentre el segon es fa únicament pel nucli urbà de Mollet, el més llarg fa uns 4 quilòmetres per a la ciutat i 6 per a l’entorn natural de Gallecs. Aquest any, la cursa està condicionada a la situació sanitària. Per això, hi haurà serveis que no es podran oferir.

Les inscripcions es poden fer a través del web del club atlètic Mollet: camollet.cat. Ens aquests moments ja hi ha unes 300 persones inscrites. L’any passat la cursa va adoptar un format virtual. Per evitar aglomeracions, les persones inscrites havien de completar 10 quilòmetres en el seu entorn més proper de manera individual, fos caminant o corrent, i fent-ho en un o més dies. Tota l’activitat s’havia de registrar a través d’una aplicació. Ara tornarà la cursa tradicional, que alhora és Memorial Jordi Sole Tura.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail