La cursa del RACC aplega 2.000 participants

A les 10 del matí, s’ha donat el tret de sortida a la cursa de 10 km que organitza el RACC al Circuit de Barcelona-Catalunya. Cinc minuts abans, començava la dels 5 km. Enguany, prop de 2.000 participants han corregut per l’asfalt del circuit.

Mohamed El Ghazouany debutava aquest any a la cursa del RACC, i no ho ha pogut fer d’una forma millor. Ha creuat la meta en 30′ 35″ sense tenir pràcticament rival que el seguís. Elisa Melilli l’ha creuat en 37′ 30″, un molt bon temps per ella, que enguany s’estrenava en els 10 km.

A la distància curta, el primer a creuar la meta ha estat Marc Rodríguez en 16′ 26″, seguit de ben a prop pel segon i tercer classificat. En femení, el millor registre l’ha signat Maria Fontanals, que ha completat la cursa en 21′ 19″ i es treia l’espineta de pujar a podi que li havia quedat l’any passat.

Un any més, el RACC ha col·laborat amb l’acció solidària de La Marató de TV3 destinant 1 € de cada inscripció. La Marató d’enguany està destinada a la investigació del càncer.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]