InformatiuMollet del VallèsMunicipisNotícies

La deixalleria de Mollet romandrà tancada per un incendi intencionat

 

La deixalleria de Mollet fa uns dies que està tancada a causa d’un incendi provocat aquest passat dissabte. A simple vista, la zona de l’entrada on hi ha l’atenció als usuaris i el magatzem exterior del costat, on s’allotjaven els residus i aparells electrònics de grans dimensions, són les parts de la deixalleria més afectades per l’incendi. Un foc que, segons els cossos de seguretat que van actuar-hi, apunta a ser intencionat.

Els desperfectes han obligat a tancar la deixalleria per evitar riscos als usuaris i als mateixos treballadors de la instal·lació. De moment, no hi ha data de reobertura. Ara s’estan acabant de fer els estudis per valorar els danys de la instal·lació, i el calendari el marcarà l’afectació que es determini finalment, si hi ha elements estructurals afectats o és només un tema de revestiment. La intenció, però, és poder obrir total o parcialment amb la major celeritat possible.

A més de tots els danys visibles, també podria estar afectat un magatzem interior on estan emmagatzemats els residus especials en petites quantitats, així com els serveis bàsics de l’oficina d’atenció als usuaris. Tot això s’està estudiant ara, i pendent de la intervenció del pèrit.