La Fan Zone del Circuit ofereix diferents propostes pels amants de la Fòrmula 1

Mentrestant, a l’interior del Circuit de Montmeló, la primera jornada d’entrenaments lliures ha acabat amb les grades plenes. Més enllà de la vessant esportiva, també s’han organitzat diferents activitats adreçades als espectadors.

La Fan Zone del Circuit s’ha tornat a omplir d’aficionats que viuen la Fórmula 1. Una de les activitats que ha generat més expectació ha estat el de convertir-se en el grup que més ràpid canvia una roda d’un monoplaça. I els qui ho han intentat, han comprovat que no és gens fàcil aconseguir fer-ho tan ràpid com ho fan els mecànics. De propostes n’hi ha hagut per tots els gustos: des de el simulador de curses, a un podi per fer-se fotos i una prova de reflexos.

Els aficionats també han pogut sentir el testimoni de Pedro de la Rosa, Marc Gené, Luis Perez-Sala i Dani Clos, que han respost a les preguntes de Josep Lluís Merlos.

Els primers entrenaments lliures han generat ja molta expectació amb unes grades plenes. Una imatge, que no es veia des del 2019, quan es va fer el darrer gran premi amb normalitat abans de la pandèmia.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail