Montornès del VallèsMunicipisNotícies

La Faràndula presenta dos sainets al Margarida Xirgú

El grup de teatre La Farándula de Montornès ha tornat a pujar dalt de l’escenari després de dos anys sense fer-ho. En aquesta ocasió la companyia ha estrenat dos sainets plens d’humor.

El grup La Farándula de Montornès ha estrenat dos sainets de l’autor José Cedena. Es tracta de dues peces teatrals curtes on l’humor hi és present en tot moment. La representació s’ha fet a l’escenari del teatre Margarida Xirgu. En aquesta ocasió el grup ha portat a escena el sainet ‘Chorizo emascarado’ que no va poder estrenar fa dos anys a causa de la pandèmia, i ‘Todo para el cuerpo’ ambientat en una botiga on es viuen situacions quotidianes plenes d’humor. Aquesta també era la primera vegada que la representava el grup.

La Farándula, actualment, està format per dotze persones. El mes de setembre van començar els assajos dels dos sainets de forma més constant amb l’eliminació de les restriccions sanitàries. L’entitat ,des de la seva creació, ha optat per representar textos curts de l’escriptor José Cedena.

Aquesta representació, pel grup La Faràndula. Ha servit per fer un homenatge a una de les persones vinculades a l’entitat, Joaquin Montero.