La Festa de la Biodiversitat de Mollet vol implicar a la ciutadania amb propostes mediambientals

A Mollet s’ha celebrat la Festa Verda i de la Biodiversitat que té com a objectiu donar a conèixer els projectes relacionats amb la sostenibilitat que s’impulsen a la ciutat. A l’hora, a través de tallers, es vol conscienciar a la ciutadania per fomentar la biodiversitat a Mollet.

Tallers com aquest d’hort urbà amb la plantació de llavors i treballar amb el compostatge cassola és una de les iniciatives que formen part de la Festa verda i de la biodiversitat. Aquesta no és l’única iniciativa amb vessant pedagògica que les famílies han pogut fer.

Els productes ecològics i de proximitat del territori també tenen el seu espai en aquesta festa. Uns exemple son la melmelada de taronges de Santa Rosa o els tallers de cuina saludable.

La festa també vol servir per donar a conèixer les iniciatives que impulsa l’Ajuntament de Mollet per preservar la natura i els ecosistemes de la ciutat.

La festa de la Biodiversitat està impulsada per l’Ajuntament de Mollet amb la col·laboració del Consorci per a la Gestió de Residus o l’Institut Gallecs, entre altres administracions i entitats.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail